De complete gids voor singles,
tips van een ervaren matchmaker


Welkom bij onze uitgebreide gids voor singles! Of je nu net uit een relatie komt, al een tijdje single bent of gewoon op zoek bent naar waardevolle tips om je liefdesleven te verbeteren, deze blog is voor jou. Als matchmaker met jarenlange ervaring, deel ik graag mijn inzichten om jou te helpen de beste versie van jezelf te worden en succes te vinden in de datingwereld.


1. Omarm je single bestaan

Veel mensen zien single zijn als een tussenfase naar iets beters, maar het kan juist een waardevolle periode zijn. Gebruik deze tijd om jezelf beter te leren kennen, je passies te ontdekken en nieuwe hobby's te ontwikkelen. Zelfliefde en zelfontdekking zijn cruciaal voor het aantrekken van een gezonde relatie. Bekijk zeker eens ons 'Sterk Als Single'- Traject als je daar graag mee aan de slag wil of volg onze gratis webinar ' Wat is de échte reden dat jij nog single bent'.  Let's Make It Work!

 


2. Online dating: De Do's en Don'ts

Online dating kan overweldigend zijn, maar met de juiste aanpak kan het een effectieve manier zijn om nieuwe mensen te ontmoeten. Hier zijn enkele tips:

Do's:

  • Kies de juiste app of website: Niet elke datingsite is hetzelfde. Kies een platform dat past bij jouw intenties, of dat nu casual daten of een serieuze relatie is.
  • Wees eerlijk en authentiek: Authenticiteit trekt mensen aan die echt bij je passen.
  • Gebruik recente foto's: Foto's zeggen meer dan woorden, zorg ervoor dat ze representatief zijn.

Don'ts:

  • Overhaast niet: Neem de tijd om iemand echt te leren kennen voordat je afspraken maakt.
  • Wees niet te streng: Iedereen heeft fouten. Sta open voor het onverwachte.

Wij hebben hiervoor een perfecte Masterclass ontwikkeld waarbij we je op weg helpen om succes te ervaren op de datingapps. Neem zeker een kijkje! 


3. Singles events en activiteiten

 

Singles evenementen zijn geweldige gelegenheden om nieuwe mensen te ontmoeten in een ontspannen en leuke setting. Denk aan speeddating, kookworkshops, sportevenementen en kunstworkshops. Deze evenementen bieden niet alleen de kans om potentiële partners te ontmoeten, maar ook om nieuwe vrienden te maken. 


4. Verbeter je sociale vaardigheden

 

Sterke sociale vaardigheden kunnen een groot verschil maken in je datingleven. Hier zijn enkele manieren om je sociale vaardigheden te verbeteren:

  • Werk aan je zelfvertrouwen: Zelfverzekerde mensen zijn aantrekkelijk. Oefen regelmatig positieve affirmaties en werk aan je zelfbeeld.
  • Leer actief te luisteren: Goede communicatie is cruciaal in elke relatie. Oefen actief luisteren om betere verbindingen te maken.
  • Oefen empathie: Begrip en empathie zijn essentieel voor het bouwen van sterke relaties.

Hier gaan we ook uitgebreid mee aan de slag in ons 'Sterk Als Single'-traject via zelfzekerheidwebinars, date masterclasses, etc...


5. Wees geduldig en blijf positief

 

Het vinden van de juiste partner kan tijd kosten. Het is belangrijk om geduldig te blijven en positief te denken. Elke ontmoeting, of het nu succesvol is of niet, is een kans om te leren en te groeien. Probeer naar een date te gaan met het idee dat je gewoon een persoon zal ontmoeten die jou iets kan bijbrengen, misschien hebben ze een interessante hobby, misschien ontdek je een leuke wandeling die je nog niet kende, etc... Maar probeer af te stappen van het idee dat die persoon meteen alle vinkjes moet afvinken en de ware moet zijn, zo leg je minder druk op jullie ontmoeting en zal die ook veel vlotter verlopen.


6. Blijf gezond en fit

 

Fysieke gezondheid is direct verbonden met je emotionele welzijn. Regelmatige lichaamsbeweging, een gezond dieet en voldoende slaap kunnen je helpen je op je best te voelen. Bovendien, als je je goed voelt, straal je dat ook uit naar anderen. Die uitstraling is zo belangrijk, dat zorgt ervoor als mensen aangetrokken worden tot jouw energie of niet en vooral, straal jij de juiste, authentieke jij uit, zal je mensen aantrekken die bij je passen. Ben jij niet authentiek, zul je de verkeerde mensen aantrekken voor jou. In onze gratis webinar bespreken we dit ook uitgebreid.

 


7. Stel realistische verwachtingen

Niemand is perfect, en dat geldt ook voor relaties. Stel realistische verwachtingen en wees bereid om compromissen te sluiten. Dit betekent niet dat je je normen moet verlagen, maar dat je begrijpt dat elke relatie werk en aanpassing vereist. Eens je deze mindset kan masteren, zal er een wereld aan mogelijkheden voor je opengaan!


8. Professionele hulp overwegen

 

Soms kan het nuttig zijn om professionele hulp in te schakelen, zoals een datingcoach of een relatiebureau. Deze experts kunnen je waardevolle inzichten en advies geven die je kunnen helpen je doelen te bereiken.

 

Wij hebben jarenlange ervaring in het succesvol begeleiden van singles, op zoek naar zichzelf én naar hun ideale partner. Bekijk zeker ons uitgebreide aanbod eens op onze website. Of vraag een gratis kennismakingsgesprek aan waarbij we samen eens kunnen kijken wat wij voor jou kunnen betekenen op liefdesvlak. 

 


Single zijn biedt een unieke kans om jezelf te leren kennen en te groeien als persoon. Gebruik deze tijd wijs, blijf openstaan voor nieuwe ervaringen en wees geduldig. De juiste persoon komt vaak op het moment dat je het het minst verwacht.

Als je meer wilt weten of persoonlijke begeleiding wilt bij je datingavontuur, neem dan contact met ons op. Als ervaren matchmakers staan we klaar om je te helpen jouw perfecte match te vinden.

Veel succes en plezier op je reis naar liefde en zelfontdekking!