Wat zegt jouw human design over jouw nood aan relaties


Wist je dat je in je human design chart kan zien wat jouw behoefte is in relaties?

Human Design heeft een enorme impact gehad op mijn leven. Toen ik het ontdekte, vielen alle puzzelstukjes op hun plek. Het voelde alsof alles samenkwam, en sindsdien ben ik me intensief gaan verdiepen, vooral in relatie tot liefde, compatibiliteit en connecties. Human Design biedt zoveel inzicht in wie we zijn, en het helpt ons om onze behoeften in relaties beter te begrijpen. Ik gebruik het ook graag in tijdens het maken van matches voor mijn klanten.

Elke persoon heeft een unieke definition in Human Design, wat bepaalt hoe je je verhoudt tot anderen en welke behoefte je hebt aan relaties. Laten we de verschillende definitions doornemen en zien wat ze betekenen voor je relaties.



1. Single Definition

 

(Ikzelf ben een single definition zoals je in mijn persoonlijke chart hierboven kan zien)
Mensen met een single definition voelen zich vaak compleet en zelfstandig, zonder dat ze per se een relatie nodig hebben om zich heel te voelen. Ze kunnen goed alleen zijn en functioneren prima zonder constante interactie.
In relaties: Ze hebben veel ruimte nodig en kunnen goed omgaan met onafhankelijkheid binnen de relatie.


2. Split Definition

 

Bij een split definition is er een gevoel van onvolledigheid, wat maakt dat mensen vaak naar relaties zoeken om die 'brug' te slaan tussen hun energiecentra. Relaties kunnen hen helpen om zich meer in balans te voelen.
In relaties: Ze voelen zich vaak meer vervuld in een relatie en hebben iemand nodig die hun ontbrekende energie aanvult.


3. Triple Split Definition

 

Mensen met een triple split definition hebben drie onverbonden energieën, waardoor ze zich pas echt compleet voelen in verschillende sociale situaties. Ze gedijen op variatie en dynamiek.
In relaties: Ze hebben behoefte aan diversiteit en afwisseling, zowel in hun sociale leven als in hun relatie. Dit zijn ook vaak mensen die kiezen voor alternatieve relatievormen zoals open of polyamoreuze relaties.



4. Quadruple Split Definition


Deze mensen hebben vier onverbonden energieën, waardoor ze veel prikkels uit hun omgeving nodig hebben om zich volledig te voelen. Ze zijn erg gevoelig voor wie er om hen heen is.
In relaties: Een partner en omgeving die hen constant prikkelt en uitdaagt is essentieel om zich in balans te voelen.


Waar vind je jouw definition?


Om je eigen definition te ontdekken, kun je je Human Design chart opzoeken door je geboortedatum, tijd en plaats in te voeren in deze online tool. Dit zal je laten zien hoe je energiecentra met elkaar verbonden zijn en welke definition jij hebt.

Welke definition heb jij? Herken je jezelf in de uitleg?

Ik ben ook heel benieuwd welk energietype jij bent! Ik zou het geweldig vinden om te connecten en ervaringen te delen. 💖

Gegroet,

3/5 splenic manifestor met single definition 😉


Lees ook onze volgende blog: De gevaren van dating & datingapps